Maraton Travel :
Maraton Travel :
Filtreaza ofertele dupa:
Tara:
Regiune:
Oras:

Stiri
 ANGAJAM Agent turism
VACANTE de sezon
 1 Decembrie
 Rusalii
 Pelerinaje
 1 Iunie
 Craciun
 Revelion
 Ski
TURISM EXTERN
 Oferte speciale extern
 Programe Sociale si Seniori
 Circuite turistice
 Sejururi
 Croaziere
 Destinatii Exotice
 Rezervare online hotel
TURISM INTERN
 1 MAI - Litoral Romania
 Cazare in Romania
 Delta Dunarii
 Inscrieri Timpurii
 Litoralul romanesc
 Oferte Seniori / Sociale
 Oferte speciale Intern
 Oferte Weekend
 Statiuni Balneare
 Statiuni Montane
 Tratament pe litoral
 Turism Rural
TRANSPORT
 Brasov - Aeroport Otopeni
 Bilete Avion
 Rent A Car
ALTE SERVICII
 Asigurari Medicale
 Conferinte
 Bilete Concerte


Brevet Turism: nr.1033 09.07/1998
Licenta Turism: A 505 / 27.04.2012
Polita de asigurare seria I Nr 48605 valabila pana la 09.06.2018

Va aflati aici: Prima pagina > VACANTE de sezon > Rusalii

Israel - Religie, istorie, traditie in Tara Sfanta - cod 02 

Pret pe sejur/persoana: de la 499 EURISRAEL

Religie, istorie, traditie intr-o calatorie in Tara Sfanta

Tel Aviv - Bethleem - Ierusalim - Ierihon - Marea Moarta - Nazaret - Caana Galileii - Capernaum - Muntele Tabor - Haifa

Perioada: 24 - 30.05.2018(Rusalii)

(6zile/5nopti)

 

Israelul este cunoscut in toata lumea ca Tara Sfanta, iar cei care vin aici gasesc la tot pasul locuri legate de religie si spiritualitate. O combinatie intre miracol si tehnologie, intre istoria antica a iudaismului si viitor - acesta este Israelul!

 

ZIUA 1 (24.05): BUCURESTI - TEL AVIV - BETHLEEM

Intalnire la Aeroportul International Otopeni din Bucuresti, ora 14:25, cu insotitorul roman de grup. Dupa formalitatile vamale, imbarcare pe cursa TAROM cu destinatia Tel Aviv (decolare la ora 16:25). Aterizare pe aeroportul Ben Gurion la ora 19:00. Dupa indeplinirea formalitatilor de intrare in Israel, deplasare spre Bethleem. Cina si cazare la Hotel Shepherd 4* standard local (sau similar) in Bethleem.

ZIUA 2 (25.05): BETHLEEM - IERUSALIM

Mic dejun. In Bethleem, vom vizita Biserica Ortodoxa a Nativitatii, Cripta unde s-a nascut Domnul, Biserica Catolica Sfanta Ecaterina si Grota Laptelui sau “Grota pruncilor ucisi”. Deplasare la Ein Karem, patria Sf. Ioan Botezatorul, unde vom vizita Biserica Sf. Ioan, ridicata pe locul nasterii Sf. Ioan Botezatorul si Fantana Fecioarei Maria. Intoarcere la Ierusalim - vizita pe Muntele Sionului la Biserica Adormirii Maicii Domnului, Foisorul Cina cea de Taina, Mormantul Regelui David, Zidul Plangerii. Cina si cazare hotel in Bethleem.

ZIUA 3 (26.05): IERUSALIM

Mic dejun. Incepem o noua zi de pelerinaj la Ierusalim urcand mai intai pe Muntele Scopus. Vizita la Biserica Pater Noster (Tatal nostru) si Biserica Dintr-o Lacrima, la Gradina Getsimani cu Biserica Natiunilor, continuam cu Biserica Mormantul Maicii Domnului. Vom intra în Sfanta Cetate prin poarta Sfantului Stefan. Vizitarea casei in care a locuit Maria in Cetatea Antonia. Parcurgerea pe jos a Viei Dolorosa cu cele 14 statii în care s-a oprit Domnul pana la Sfantul Mormant. Urcare pe Golgota, Piatra Ungerii, vizitarea tuturor paracliselor sfinte. Vizita la Biserica si Caminul romanesc din Ierusalim. Cina si cazare la hotel in Bethleem.

ZIUA 4 (27.05, Rusalii): IERUSALIM - IERIHON - MAREA MOARTA - NAZARET

Mic dejun. Deplasare Bethleem - Ierusalim - Marea Moarta. Intrare in orasul Ierihon - cel mai vechi oras din lume. Vizita la Biserica Greco-Ortodoxa unde se afla “Dudul lui Zacheu”. Vom aprinde o lumanare de RUSALII la Biserica Romaneasca de la Ierihon. Privire asupra Muntelui Carantania si Manastirii Sfantului Gheorghe, unde Mantuitorul a fost ispitit de diavol. Coboram spre Marea Moarta (-400 m), cea mai joasa mare de pe glob si vom ajunge la Qumran (vechiul centru al Esenienilor). Scurta oprire la magazinul cu produse cosmetice si la restaurant cu autoservire. Scurta pauza de 30 minute. Continuam spre Galileea (in nordul Israelului), urcand pe Valea Iordanului. OFERTA: Yardenit - vizita la locul amenajat al Botezului. Cina si cazarea la Hotel Rimonim 4* standard local (sau similar) in Nazaret.

ZIUA 5 (28.05): NAZARET - CAANA GALILEII - CAPERNAUM

Mic dejun. Vizitarea Bisericii Ortodoxe “Sfantul Gavril” cu Izvorul Mariei-pictata de fratii Morosanu in anul 1077, si a Bisericii catolice “Buna Vestire”, cea mai mare constructie de cult din Orientul Apropiat. Deplasare la Caana, vizita la Biserica Grec-Ortodoxa, aflata pe locul casei lui Simion Cananitul unde a avut loc prima minune din Galileea, transformarea apei in vin. Deplasare la Capernaum, oras denumit si ”Cetatea Domnului”, vizitarea vestitului loc unde Isus a predicat, casa Sfantului Petru. Vom continua cu Tabha, locul unde a fost savarsita minunea inmultirii a 5 paini si 2 pesti. Apoi, urcare pe Muntele Fericirilor si vizitarea BisericiiOptional, in functie de timp, scurta croaziera de 45 minute (aprox. 10 Euro/persoana) pe apele sfinte ale Marii Galileii. Cina si cazare la hotel in Nazaret.

ZIUA 6 (29.05): NAZARET - MUNTELE TABOR - HAIFA - TEL AVIV - BUCURESTI

Mic dejun. Parasim orasul Nazaret si ne indreptam spre Muntele Tabor - vizitarea Bisericii Grec-Ortodoxe, aflate pe locul “Schimbarii la Fata”. Transfer cu microbuze arabe (10 EURO/persoana, se achita la agentie). Ajungand in Haifa, splendid oras-port la Mediterana, aflat intr-un mare golf la poalele Muntelui Carmel, vom admira Templul Cultului Bahai cu gradinile pe terase - etajate. Continuam cu vizitarea Bisericii Stela Maris (Steaua Marii) cu grota Sfantului Prooroc Ilie Tezviteanul. Parasim Haifa si ne indreptam pe langa coasta Mediteranei spre Tel Aviv. Continuam spre Aeroportul International Ben - Gurion. Imbarcare cursa TAROM: Tel Aviv 00:30 - Bucuresti 03:15 (noaptea din 29/30.05). 


_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ __ _ _ _ __ _ _ _

PRET/persoana: 499 EURO

(loc in camera dubla)

Supliment camera single: 165 EURO / persoana

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

 

Servicii incluse:

• transport cu avionul Bucuresti - Tel Aviv - Bucuresti cu compania TAROM;

• asistenta (la Tel Aviv) in aeroport la sosire / plecare;

• 5 nopti cazare cu demipensiune (mic dejun si cina) la hotel 4* standard local (echivalent 3*superior european): 3 nopti in Bethleem si 2 nopti in Nazaret;

• transport autocar modern (aer conditionat) pentru executarea programului;

• intrari la obiectivele precizate in program;

• ghizi vorbitori de limba romana la Bethleem si Ierusalim (Via Dolorosa), specializati in actiuni turistice / pelerinaje;

• insotitor roman de grup.

Nu sunt incluse:

• taxele de aeroport : 160 EURO/persoana (pot suferi modificari), se achita la agentie;

• transfer munte Tabor: 10 EURO/persoana, se achita la agentie;

• tips (bacsisuri): se practica in Zona Orientului Apropiat, inclusiv in Israel: 30 EURO/persoana (pentru ghizi locali, soferi, restaurante, hoteluri), se achita la fata locului reprezentantului agentiei locale;

• bauturi, mese optionale sau alte intrari care nu sunt incluse in program;

• asigurarea medicala si asigurarea storno (optionale, dar recomandate) se incheie odata cu semnarea Contractului de comercializare a pachetului de servicii turistice.

Orar informativ de zbor (ore locale):

24.05: Bucuresti 16:25 - Tel Aviv 19:00

30.05: Tel Aviv 00:30 - Bucuresti 03:15

Grup minim: 35 persoane

Supliment grup 30-34 persoane: 20 EURO/persoana. Supliment grup 25-29 persoane: 50 EURO/persoana. Supliment grup 20-24 persoane: 95 EURO/persoana; Pentru un numar mai mic de 20 participanti pretul se recalculeaza sau circuitul se reprogrameaza. De asemenea, in cazul unui grup mai mic, agentia isi rezerva dreptul de a schimba compania aeriana sau hotelurile, cu pastrarea standardelor si cu informarea prealabila a turistilor inscrisi. Locurile confirmate suplimentar fata de grupul maxim rezervat pot fi la un tarif mai mare (in functie de disponibilitatile la avion si cazare) si se supun unor reguli diferite de decomandare.

 

Procentul aferent primei plati sa va calcula in functie de momentul inscrierii. Daca inscrierea intervine cu mai putin de 30 zile inaintea plecarii, pachetul turistic se va achita integral.

In cazul nerespectarii termenelor de plata, Tour Operatorul isi rezerva dreptul de a anula rezervarea.

Transferuri din provincie la/de la aeroport (minim 2 persoane/transfer):

- 30 EURO/adult / dus-intors si 15 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasele SINAIA

- 35 EURO/adult /dus-intors si 15 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasele PREDEAL

- 40 EURO/adult /dus-intors si 20 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasele BRASOV

- 55 EURO/adult /dus-intors si 30 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasele FAGARAS

- 80 EURO/adult /dus-intors si 45 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasele SIGHISOARA, MEDIAS

95 EURO/adult /dus-intors si 50 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasul TG MURES

Observatii:

• DOCUMENTE NECESARE: PASAPORT VALABIL CEL PUTIN 6 LUNI DE LA DATA INTOARCERII SI O COPIE A ACESTUIA, IN VEDEREA ACCEPTULUI DE INTRARE IN STATUL ISRAEL. NU S E ACCEPTA PASAPOARTE TEMPORARE

_________________________________21.05.2018
Euro 1 Euro = 4.6228 lei
US Dollar 1 Dolar = 3.9370 lei