Maraton Travel :
Maraton Travel :
Filtreaza ofertele dupa:
Tara:
Regiune:
Oras:

Stiri
 ANGAJAM Agent turism
VACANTE de sezon
 Rusalii
 Pelerinaje
 1 Mai
 1 Iunie
 Ski
 Paste
TURISM EXTERN
 Oferte speciale extern
 Programe Sociale si Seniori
 Circuite turistice
 Sejururi
 Croaziere
 Destinatii Exotice
 Rezervare online hotel
TURISM INTERN
 1 MAI - Litoral Romania
 Cazare in Romania
 Delta Dunarii
 Inscrieri Timpurii
 Litoralul romanesc
 Oferte Seniori / Sociale
 Oferte speciale Intern
 Oferte Weekend
 Statiuni Balneare
 Statiuni Montane
 Tratament pe litoral
 Turism Rural
TRANSPORT
 Brasov - Aeroport Otopeni
 Bilete Avion
 Rent A Car
ALTE SERVICII
 Asigurari Medicale
 Conferinte
 Bilete Concerte


Brevet Turism: nr.1033 09.07/1998
Licenta Turism: A 505 / 27.04.2012
Polita de asigurare seria I Nr 48605 valabila pana la 09.06.2018

Tusnad - Hotel Ciucas 

Pret / persoana / pachet: de la 360 LeiHotel Ciucas ***

Dotari generale: restaurant de 170 locuri, parcare proprie, bar 40 locuri, terasa 60 locuri, 5 sali de conferinta: sala principala 150 locuri dotata cu cu scaune, mese, flipchart, retroproiector si alte echipamente, 3 sali de cate 40 locuri pentru prezentari sau cursuri restranse si o sala sedinte de 30 locuri. Dotari camere: TV, frigider, baie cu dus sau baie cu cada, balcon mai putin la camerele aflate la etajul 4, acces pe bza de card magnetic, telefon. Numar total camere: 119 din care 103 duble, 16 apartamente: dintre care 3 apartamente de lux. Observatii: accesul animalelor de companie este strict interzis. Servicii masa: se asigura in restaurantul Ciucas, categoria I, in sistem fisa cont a la carte''. Pentru grupuri se poate asigura la cerere orchestra (restaurantul dispune de sistem de sonorizare).  Fitness/Wellness/Sport: SPA -sauna, masaj, piscina, jacuzzi, baza tratament, sala fitness, sala pentru salina. Tratament: sala de gimnastica, kinetoterapie (pentru fitness si wellness), sauna, masaj, jacuzzi (cu plante, cristale, sare sau arome), salina, bai galvanice, electroterapie, laserterapie, ultrasunete, infrarosii, impachetari cu produse naturale (parafina, impachetare termica cu ceai si alge, impachetari cu namol activ termic, impachetari cu spirulina, impachetari cu ciocolata calda, impachetari cu cafea), cabine medicale de specialitate. Distractie: biliard, ping pong, darts. 


Weekend la SPA

Preturi in Lei/pachet/persoana (adult in camera)

PERIOADA

TIP CAMERA

Cazare + mic dejun

Pachet 2 nopti

Intrarea Vineri

01 Feb-30 Mai

Dubla

370.00

Single

470.00

Servicii incluse: 2 nopti cazare cu mic dejun, ziua 1: baie relaxanta, cu plante aromatice, fitness, piscina, jacuzzi, masaj general, ziua 2: baie relaxanta cu plante aromatice, fitness, piscina, sauna, jacuzzi, hot stone. Optional pranz sau cina 44.44 Lei/zi/persoana.

Facilitati copii: copiii cu varsta cuprinsa intre 0-5 ani beneficiaza de gratuitate, 5-14 ani, cazati impreuna cu parintii in acelasi pat vor achita supliment demipensiune copil 55.55 Lei/zi/copil; copiii cu varste peste 14 ani vor achita integral tariful de adult. Taxa de statiune se achita separat la receptia hotelului. Pentru pat suplimentar se mai achita 66.66 Lei/zi/copil.

 

Weekend pentru trup si suflet

Preturi in Lei/pachet/persoana (adult in camera)

PERIOADA

TIP CAMERA

Cazare + demipensiune

Pachet 2 nopti

Intrarea Vineri

01 Feb-30 Mai

Dubla

360.00

Single

460.00

Servicii incluse: 2 nopti cazare cu demipensiune, masaj general, baie cu plante, acces piscine, sauna, jacuzzi.

Facilitati copii: copiii cu varsta cuprinsa intre 0-5 ani beneficiaza de gratuitate, 5-14 ani, cazati impreuna cu parintii in acelasi pat vor achita supliment demipensiune copil 55.55 Lei/zi/copil; copiii cu varste peste 14 ani vor achita integral tariful de adult. Taxa de statiune se achita separat la receptia hotelului. Pentru pat suplimentar se mai achita 66.66 Lei/zi/copil.16.03.2018
Euro 1 Euro = 4.6646 lei
US Dollar 1 Dolar = 3.7833 lei