Maraton Travel :
Maraton Travel :
Filtreaza ofertele dupa:
Tara:
Regiune:
Oras:

Stiri
 ANGAJAM Agent turism
VACANTE de sezon
 Piete de Craciun
 Pelerinaje
 1 Iunie
 Craciun
 Revelion
 Carnaval
TURISM EXTERN
 Oferte speciale extern
 Programe Sociale si Seniori
 Circuite turistice
 Sejururi
 Croaziere
 Destinatii Exotice
 Rezervare online hotel
TURISM INTERN
 1 MAI - Litoral Romania
 Cazare in Romania
 Delta Dunarii
 Inscrieri Timpurii
 Oferte Seniori / Sociale
 Oferte speciale Intern
 Oferte Weekend
 Statiuni Balneare
 Statiuni Montane
 Tratament pe litoral
 Turism Rural
TRANSPORT
 Brasov - Aeroport Otopeni
 Bilete Avion
 Rent A Car
ALTE SERVICII
 Asigurari Medicale
 Conferinte
 Bilete Concerte


Brevet Turism: nr.1033 09.07/1998
Licenta Turism: A 505 / 27.04.2012
Polita de asigurare seria I Nr 51772 valabila pana la 09.06.2019

Hai la bai! - oferta generala 

Pret / persoana / pachet: de la 715 LeiHai la Bai 2018

Conditii generale:

Pachet servicii: 5/6 nopti cazare cu pensiune completa (meniu fix), minim 5 zile tratament (2 proceduri/zi) si o consultatie la sosire, pe baza trimiterii de la medicul de familie.


Amara

Hotel Parc ***

Preturi recomandate in Lei/pachet/persoana (adult in camera)

PERIOADA

TIP CAMERA

Cazare + alte servicii

Pachet 6 nopti

01 Apr - 15 Dec

Dubla (bonuri valorice)

870.00

Single (bonuri valorice)

1218.00

Dubla (meniu fix)

754.00

Single (meniu fix)

1102.00

Servicii incluse:  6 nopti cazare pensiune completa meniu fix sau bonuri valorice 340 Lei/sejur, 5 zile tratament cate 4 proceduri/zi, consultatie medicala de specialitate, asistenta medicala. Turistii cazati la hotel au intrare gratuita pe plaja Mircesti. Sezlongul se achita separat. Turistii trebuie sa prezinte dovada de asigurat, cupon pensie sau adeverinta de salariat, bilet de trimitere, card de sanatate, copie C.I. Taxa hoteliera se achita la receptia hotelului si reprezinta 1% din tariful primei nopti de cazare. Check-in ora 14.00, iar check-out la ora 12.00.

 

Baile Herculane

Hotel Ferdinand ***

Preturi recomandate in Lei/pachet/persoana (adult in camera)

PERIOADA

TIP CAMERA

Cazare + alte servicii

Pachet 6 nopti

01 Mar - 30 Iun

16 Sep - 22 Dec

Single

954.50

Dubla

747.50

Servicii incluse:  6 nopti cazare cu mic dejun bufet suedez, pranz si cina meniu fix, 10 proceduri tratament/pachet/persoana (2 proceduri/zi: electroterapie si baie de sulf), acces la sala de fitness, parcare supravegheata video, internet, jocuri recreative. Turistii trebuie sa prezinte dovada de asigurat, cupon pensie sau adeverinta de salariat, bilet de trimitere, card de sanatate, copie act identitate. La receptie se va achita taxa de statiune. 

 

Baile Tusnad

Hotel Ciucas ***

Preturi recomandate in Lei/pachet/persoana (adult in camera)

PERIOADA

TIP CAMERA

Cazare + alte servicii

Pachet 5 nopti

Intrarea Duminica

01 Mar - 31 Mai

Dubla

728.00

Servicii incluse: 5 nopti cazare, pensiune completa menu fix, consultatie medicala la sosire, 2 proceduri de tratament / zi timp de 5 zile. Pentru efectuarea tratamentului este necesara trimitere din partea medicului de familie, card de sanatate si dovada de asigurat (adeverinta de la locul de munca sau cupon de pensie).Facilitati copii: sub 5 ani beneficiaza de gratuitate la cazare. Copiii cu varsta cuprinsa intre 5-14 ani, cazati impreuna cu parintii in acelasi pat vor achita supliment copil 33.33 Lei/zi iar in cazul in care se doreste pat suplimentar vor achita 66.66 Lei/zi. Copiii cu varste peste 14 ani vor achita integral tariful de adult.

 

Moneasa

Hotel Parc ***

Preturi recomandate in Lei/pachet/persoana (adult in camera)

PERIOADA

TIP CAMERA

Cazare + alte servicii

Pachet 6 nopti

Intrarea Duminica

10 Ian - 15 Sep

Dubla

715.00

Single

979.00

Servicii incluse: 6 nopti cazare, pensiune completa meniu fix, consult medical, 3 proceduri balneare/zi - minim 5 zile. Turistii trebuie sa prezinte la hotel dovada de asigurat (adeverinta de la locul de munca sau cupon de pensie) si bilet de trimitere tip pentru servicii medicale in sistemul asigurarilor sociale de sanatate. In caz contrar, serviciile de tratament vor fi incasate la tarif maxim iar turistul va fi obligat sa achite diferenta.

Facilitati copii: copiii cu varsta cuprinsa intre 0-4 ani beneficiaza de cazare si masa gratuite, iar cei cu varsta cuprinsa intre 4 si 14 ani achita 22 Lei/zi fara pat suplimentar sau 50% din tariful unui adult pentru patul suplimentar.

 

Vatra Dornei

Hotel Bradul ***

Preturi recomandate in Lei/pachet/persoana (adult in camera)

PERIOADA

TIP CAMERA

Cazare + alte servicii

Pachet 5 nopti

 

15.01 - 30.06

(exceptand perioada Sarbatorilor de Pasti)

 

Dubla twin

728.00

Dubla in regim single

952.00

Servicii incluse: 5 nopti cazare, pensiune completa meniu fix, 1 procedura de tratament/zi(bai de carbon - disponibile doar din luna aprilie, bai de plante, bai Stanger, impachetare parafina, mofeta artificiala, curent Trabert, curent interferential, aerosol, solux), acces la piscina. Intrarea in sejur se face Duminica.

Turistii care vor prezenta cupon de pensie/adeverinta de salarizare, bilet de trimitere tip si card de sanatate activat vor beneficia de 2 proceduri/zi in plus fata de cea initiala, dintre urmatoarele: magnetoterapie, laser, ultrasunet, ionizare, unde scurte, curenti diadinamici, bai galvanice, gimnastica medicala, masaj, drenaj limfatic, elongatie).La receptia hotelului se achita taxe ale administratiei locale. Nota: La acest pachet nu se pot valorifica apartamentele.               

 

Hotel Dorna ****

Preturi recomandate in Lei/pachet/persoana (adult in camera)

PERIOADA

TIP CAMERA

Cazare + alte servicii

Pachet 5 nopti

 

01 Apr - 17 Iun

 30 Sep - 16 Dec

 

Dubla 3*

722.22

Dubla 3* in regim single

1022.21

Servicii incluse: 5 nopti de cazare cu mic dejun bufet suedez si masa fisa cont in valoare de 300 Lei/persoana/sejur, tratament - 2 proceduri de electroterapie/zi/persoana/ 5 zile (Duminica nu se efectueaza tratament), acces la piscina interioara incalzita, sauna finlandeza, sauna umeda, sauna salina, frigidarium (camera rece) si sala de fitness. Pentru tratament turistii trebuie sa prezinte adeverinta de la medicul de familie cu mentiunea " apt pentru tratament balnear".Facilitati copii: 0-6 ani beneficiaza de gratuitate la cazare si mic dejun, nu se asigura pat suplimentar. In camerele duble  de 3* NU se admit paturi suplimentare; in consecinta se pot caza 2 adulti cu un copil pana in 6 ani neimpliniti. La aceasta oferta se poate valorifica doar camera dubla 3*. Check-in-ul se face intre orele: 14:00 - 16:00 si check-out-ul se efectueaza la ora 12:00. Taxa hoteliera se achita la receptie.

 12.12.2018
Euro 1 Euro = 4.6605 lei
US Dollar 1 Dolar = 4.1120 lei