Maraton Travel :
Maraton Travel :
Filtreaza ofertele dupa:
Tara:
Regiune:
Oras:

Stiri
 ANGAJAM Agent turism
VACANTE de sezon
 Sfanta Maria
 Pelerinaje
 Revelion
 Parcuri de distractie
TURISM EXTERN
 Oferte speciale extern
 Programe Sociale si Seniori
 Circuite turistice
 Sejururi
 Croaziere
 Destinatii Exotice
 Rezervare online hotel
TURISM INTERN
 Cazare in Romania
 Delta Dunarii
 Inscrieri Timpurii
 Litoralul romanesc
 Oferte Seniori / Sociale
 Oferte speciale Intern
 Oferte Weekend
 Statiuni Balneare
 Statiuni Montane
 Tratament pe litoral
 Turism Rural
TRANSPORT
 Brasov - Aeroport Otopeni
 Bilete Avion
 Rent A Car
ALTE SERVICII
 Asigurari Medicale
 Conferinte
 Bilete Concerte


Brevet Turism: nr.1033 09.07/1998
Licenta Turism: A 424 / 03.01.2019

Polita de asigurare seria I Nr 52468 valabila pana la 31.12.2019

Hotel Carpati Clasificare 3 stele

Situat pe malul raului Sasar, care strabate orasul Baia Mare separand zonele rezidentiale de centrul nou si cel vechi, centrat de Turnul lui Stefan cel Mare, Hotel Carpati impresioneaza prin dotari, confort, verdeata si liniste, punandu-te la adapost de zgomotul cauzat de trafic.

Prin pozitia centrala, hotelul Carpati ofera acces rapid catre toate punctele de atractie turistica, dar si catre locatiile cheie pentru cei care calatoresc in interes de afaceri. Hotel Carpati ofera facilitati de cazare complexe, completate de primirea si servirea profesionala.
Hotelul este dotat cu:
 - camere single: dotate cu televizor color, telefon cu acces national si international, minibar, seif pentru valori, aer conditionat, acces la internet. Baia este complet utilata avand inclusiv telefon. Exista de asemenea si o zona pentru depozitarea bagajelor si a hainelor. Camerele single exista si in varianta pentru nefumatori sau cu si fara balcon.
- camere duble twin: sunt dotate cu televizor color, telefon cu acces national si international, minibar, seif pentru valori, acces la internet, aer conditionat. Baia este complet utilata avand inclusiv telefon. Exista de asemenea si o zona pentru depozitarea bagajelor si a hainelor. Camerele duble exista si in varianta pentru nefumatori. De asemenea se poate opta si pentru varianta cu balcon a camerei.
- camere matrimoniale: dotate cu televizor color cu ecran plat sau doua televizoare, telefon cu acces national si international, minibar, seif pentru valori, acces la internet, aer conditionat, birou. Camerele matrimoniale beneficiaza de doua bai, una cu dus si cealalta cu cada. Camera are un hol mare intre cele doua bai. Se poate opta si pentru varianta de nefumatori a camerei. Camerele matrimoniale care beneficiaze de canapea(extensibila) ofera posibilitate cazarii unei terte persoane.
- apartament: are doua camere, fiecare avand intrare proprie. Camera dotata cu un pat mare dublu poate fi folosita pentru dormit, iar cealata camera poate fi folosita pentru lucru, aceasta din urma fiind dotata si cu un birou mare. Fiecare camera are telefon cu acces national si international, televizor, minibar, acces la internet, aer conditionat. Apartamentul dispune de doua bai complet utilate.


TARIFE LA CERERE


Room - king size bed
Room - king size bed
Imagine mare
Twin room
Twin room
Imagine mare
Restaurant view1
Restaurant view1
Imagine mare
Restaurant view2
Restaurant view2
Imagine mare
Garden view
Garden view
Imagine mare

16.07.2019
Euro 1 Euro = 4.7340 lei
US Dollar 1 Dolar = 4.2129 lei